HHD Nieuwjaarsdrink 2023.

maandag, 16 januari 2023

De traditionele nieuwjaarsdrink aangeboden door de Handelaars Heusden-Dorp vond dit jaar plaats in de gloednieuwe fietswinkel van BOLbikes.  De plaatselijke handelaars lieten het bar slechte weer niet aan hun hart komen en waren talrijk aanwezig. Ze genoten samen met de vertegenwoordigers van de andere handelskernen, burgemeester en enkele schepenen van een gezellige babbel met een drankje en een hapje.

Voorzitster Greta Feyen bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en sprak haar waardering uit voor de inzet van de bestuursleden. Dank in het bijzonder voor Koen en Linda van Bolbikes voor de gastvrijheid.
Tevens lichtte ze de actie's en evenementen toe die ook in 2023 weer op stapel staan. Ze rekent ook op samenwerking en steun van het lokale bestuur zoals in het verleden.

Vervolgens nam Isabelle Thielemans, schepen van oa. lokale economie, het woord en drukte haar bewondering uit voor de flexibiliteit van de lokale ondernemers die toch steeds weer opnieuw voor grote uitdagingen staan. Ook sprak ze haar waardering uit voor het werk van de handelaarsverenigingen.

Er werd getoast op het nieuwe jaar dat hopelijk zonder al te veel struikelblokken zal verlopen!